BV Rooi
Basketball Vereniging Rooi
BV Rooi op Twitter BV Rooi Facebook BV Rooi Google+ BV Rooi YouTube
 
 

Nieuwsbrief - informatie over volgend seizoen

Na een succesvol seizoen met drie kampioenen (U12, U14 en Heren 1) is de vakantie aangebroken. Tijd dus om ons alweer voor te bereiden op komend seizoen.

Er zijn een aantal belangrijke zaken waar we iedereen van op de hoogte willen stellen:

Gemengd U10. Er is vanuit de Sjors sportief trainingen en het jeugdtoernooi een aantal nieuwe kinderen aangemeld die een U10 team gaan vormen. Dit is na het nieuw geformeerde U12 team van vorig jaar een leuke opsteker voor BV Rooi: twee nieuwe jeugdteams in twee jaar!! U18 spelers Jasper en Wesley hebben aangegeven de trainingen voor dit team op zich te willen nemen en we zullen hen daarbij uiteraard begeleiden.

Jongens U12 wordt U14 in verband met de leeftijden en daarmee gaan zij de stap maken naar de "hoge" baskets. Na het kampioenschap en de mooie tweede plaats gaan ze komend seizoen in de 4e klasse U14 spelen.

Ook jongens U16 moet vanwege de leeftijden naar de U18 leeftijdscategorie. Zij zijn afgelopen seizoen kampioen en tweede geworden dus dat gaat lukken in de 4e klasse U18.

Jongens U22 heeft te maken met een aantal spelers die stoppen door studie of buitenland stages. Omdat er nog geen nieuwe U22 spelers zich aangemeld hebben lossen we dit op door een heren 2 team samen te stellen waarin de U22 spelers samengevoegd worden met heren 1/recreant spelers die aangegeven hebben om in dit team te willen spelen. Zo ontstaat een team wat in de heren 4e klasse gaat spelen. Na volgend seizoen kijken we wie er in heren 1 terecht gaan komen en wie in heren 2.

Dames 1 heeft vanuit Schijndel de vraag gekregen of we samen willen gaan. Bij Schijndel gaan een aantal speelsters stoppen en ze houden geen team over. Na een gezamenlijke proef training is besloten dat dit een goed idee is en zo hebben we vanaf komend seizoen een volle bezetting bij dames 1. Bijkomend voordeel is dat we één keer in Schijndel en één keer in Rooi trainen en dat er twee goede trainer/coaches zijn die naast de trainingen ook om de beurt uit en thuis wedstrijden zullen coachen. Thuiswedstrijden zijn gewoon in sporthal De Kienehoef.

Heren 1 is kampioen geworden maar blijft ook komend seizoen in de huidige eerste klasse uitkomen.

De trainingstijden en data zijn bekend dus kijk op de website voor alle informatie: www.bvrooi.info/algemeen/trainingstijden/

Namens het bestuur en de activiteitencommissie wens ik iedereen een hele fijne vakantie en tot 3 september.

 

Nieuwsarchief

Basketbal Scholen Toernooi Woensdagmiddag 9 mei

De trainingen gaan weer beginnen

Jeugdwedstrijden voorjaar zijn bekend

De trainingen gaan weer van start

Voorjaarskamp 2016

Aangepaste trainingstijden

Sportgala

Wedstrijdschema's jeugd 2e competitiehelft

De trainingen gaan beginnen

Nieuwsbrief - informatie over volgend seizoen

BV Rooi op Twitter

Twitter.com/bvrooi