BV Rooi
Basketball Vereniging Rooi
BV Rooi Facebook
 
 

K A M P I O E N : Jongens U12

K A M P I O E N E N

Afgelopen zondag speelde het jongste team van basketbalvereniging Rooi de beslissende wedstrijd thuis tegen het U12 team uit Grave. BV Rooi en BV Grave staan respectievelijk 1 en 2 in de competitie en bij winst is BV Rooi U12 vroegtijdig kampioen.

Wat op papier een spannende wedstrijd leek te worden, bleek in de praktijk anders. De jongens startte sterk aan de wedstrijd en Grave moest er direct aan geloven. Rooi komt op ruime voorsprong. Grave kreeg te maken met het teamspel, de inzet en het enthousiasme van de kant van BV Rooi zoals we dat het hele seizoen al van de jongens zien. De wedstrijd wordt ruimschoots gewonnen met 64-16. Na de wedstrijd wordt er met de supporters en coaches “champagne” gedronken en worden de coaches traditiegetrouw onder de douche gezet.

De coaches Tim van de Wijst en Joey Reiniers, beide spelend in het U20 team, hebben met dit nieuwe team een uitstekende prestatie geleverd. Het volgende seizoen start in januari, maar zal een tandje zwaarder worden omdat ze nu een klasse hoger gaan spelen.

Namens alle leden en het bestuur feliciteren wij hierbij U12 nogmaals met hun kampioenschap.

Kampioenen

 

Nieuwsarchief

Nieuwe U16 jongens gezocht!

Jubileumfeest! 25 jaar BV Rooi

Ledenvergadering 2018

Start seizoen 2018-2019

Basketbal Scholen Toernooi Woensdagmiddag 9 mei

De trainingen gaan weer beginnen

Jeugdwedstrijden voorjaar zijn bekend

De trainingen gaan weer van start

Voorjaarskamp 2016

Aangepaste trainingstijden