BV Rooi
Basketball Vereniging Rooi
BV Rooi Facebook
 
 

K A M P I O E N : Jongens U12

K A M P I O E N E N

Afgelopen zondag speelde het jongste team van basketbalvereniging Rooi de beslissende wedstrijd thuis tegen het U12 team uit Grave. BV Rooi en BV Grave staan respectievelijk 1 en 2 in de competitie en bij winst is BV Rooi U12 vroegtijdig kampioen.

Wat op papier een spannende wedstrijd leek te worden, bleek in de praktijk anders. De jongens startte sterk aan de wedstrijd en Grave moest er direct aan geloven. Rooi komt op ruime voorsprong. Grave kreeg te maken met het teamspel, de inzet en het enthousiasme van de kant van BV Rooi zoals we dat het hele seizoen al van de jongens zien. De wedstrijd wordt ruimschoots gewonnen met 64-16. Na de wedstrijd wordt er met de supporters en coaches “champagne” gedronken en worden de coaches traditiegetrouw onder de douche gezet.

De coaches Tim van de Wijst en Joey Reiniers, beide spelend in het U20 team, hebben met dit nieuwe team een uitstekende prestatie geleverd. Het volgende seizoen start in januari, maar zal een tandje zwaarder worden omdat ze nu een klasse hoger gaan spelen.

Namens alle leden en het bestuur feliciteren wij hierbij U12 nogmaals met hun kampioenschap.

Kampioenen

 

Nieuwsarchief

BV Rooi presenteert.... GAME DAY!

Meldt je nu aan voor Sjors Sportief!

XU12 kroont zich tot winterkampioen!

BV Rooi XU12 wint thuis van BV Rush XU12

Sjors Sportief een welslagen succes voor BV Rooi!

BV Rooi XU12 wint vijfde wedstrijd van dit seizoen!

Sjors sportief gaat 3 november weer van start!

Jongens U16 gaat dit seizoen van start met nieuwe tenues!

Jubileumfeest! 25 jaar BV Rooi

Basketbal Scholen Toernooi Woensdagmiddag 9 mei