BV Rooi
Basketball Vereniging Rooi
BV Rooi Facebook
 
 

Sponsors

BV Rooi is net als alle andere sportverenigingen afhankelijk van de bijdragen van sponsors. Wij zijn dan ook erg dankbaar dat de volgende ondernemers ons een warm hart toedragen.

 • Voor het monteren van keukens alsmede interieurbouw, -vormgeving en woningdecoraties.

  www.merksmontage.nl
 • Handmade Hout brandt teksten en afbeeldingen op hout, ook wel pyrografie of houtbranden genoemd. Dit gebeurt zowel handmatig als met de laser. Zij maken producten op maat, geheel naar wens van de klant (per stuk of in grote aantallen is ook mogelijk). Ben je zelf ook zo dol op hout, zoek je een leuk cadeau of heb je zelf en/of als groep interesse in een leuke workshop? Bekijk dan snel de website. Ook voor bedrijven is er in overleg van alles mogelijk!

  https://www.handmadehout.nl/
 • Bent u bijvoorbeeld opzoek naar nieuwe zonnesystemen, meer automatisering in een huis of een laadpaal voor uw elektrische auto? Neem dan direct contact op met Bekx Projects. Bekx projects biedt u een team van ervaren professionals die graag met u meedenken en van de nodige adviezen willen voorzien. Elk project vraagt om een specifiek plan!

  https://bekx.nl/
 • Hulp nodig bij de financiële administratie of inrichting van het administratieve proces als ondernemer of zzp'er? Dan ben je bij Willem Finance aan het juiste adres. Voor contactgegevens of meer informatie bekijk de website.

  https://www.willemcijfers.nl/
 • Wil je zwanger worden of ben je al zwanger? Dan kan de Peppelaer verloskundig centrum jouw de perfecte zorg aanbieden. Het werkgebied van het centrum omvat de dorpen Sint-Oedenrode, Schijndel, Sint-Michielsgestel, Nijnsel, Olland, Boskant, Sonniuswijk (Son), Eerde, Den Dungen en Gemonde. Woon je net buiten deze dorpen en wil je je toch aanmelden binnen de praktijk? Bekijk de website voor verdere contactgegevens.

  https://peppelaer.nl/
 • Een gezellig avvondje tapas eten met elkaar! Dan bij je bij 't Zusje in Sint-Oedenrode aan het juiste adres. Bekijk voor meer informatie de website.

  https://zusje.nl/
 • Of je nu een uitleganimatie nodig hebt, een 3D-animatie of een 3D-illustratie: Pixelfood maakt het! Zij werken klantgericht en leveren maatwerk voor een eerlijke prijs. Meer weten? Bekijk dan snel de website!

  https://pixelfood.nl/
 • Ben je op zoek naar een betrouwbaar bedrijf om eenvoudig online je uren te registreren. Time On maakt het makkelijk overal je uren, kilometers en onkosten te registreren of te bekijken. Je kunt je uren boeken op klant- en projectniveau. Met één druk op de knop heb je inzicht. Voor meer informatie kijk dan snel op de website.

  https://www.timeon.nl/
 • Burned Basketball, de winkel voor elke basketballer. U kunt hier terecht voor basketbal schoenen, tenues, trainingspakken, braces, snapback caps, sporttassen, etc.

  www.burnedbasketball.com/
 • Voor Rooienaren, door Rooienaren!

  www.mooirooi.nl/
 • U wilt een bank met een lokaal gezicht, die u en de regio kent. Dat is de bank die wij zijn, voor particulieren en ondernemers.

  www.rabobank.nl/bedrijven/lokalebanken/stos/ondernemen/rabo_streekrekening/
 • Aben Reclame ontwerpt en produceert reclameproducten zoals (vracht)autoreclame, borden, spandoeken, vlaggen, stickers, relatiegeschenken.

  http://www.abenreclame.nl/
 • Esprit ICT is een onafhankelijk ingenieursburo voor professionals met ervaring in de technische software ontwikkeling.

  www.esprit-it.nl/
 • LBP|SIGHT is een onafhankelijk advies- en ingenieursbureau met veertig jaar ervaring op het gebied van bouw, ruimte en milieu.

  www.lbpsight.nl/

Word ook sponsor

BV Rooi is net als alle andere sportverenigingen afhankelijk van de bijdragen van sponsors.

Wilt u als sponsor iets voor BV Rooi betekenen download dan het

Heeft u interesse, vragen of een voorstel wat niet in een standaard sponsorpakket past, neemt u dan contact op met het bestuur via bestuur@bvrooi.info.