BV Rooi
Basketball Vereniging Rooi
BV Rooi Facebook

BV Rooi u10 pakt de winst in een spannende nek aan nek race tegen High Five Tilburg

Donderdag 2 mei 2024; 18:30 uur te Sporthal Kienehoef

In de meivakantie is het vaak rustig in de sporthal. Maar bij BV Rooi zaten de tribunes bomvol afgelopen donderdag! De kinderen van U10 speelden op dat moment een oefenwedstrijd tegen High Five Tilburg. Beide teams deden nog niet mee aan de competitie, maar hebben al wel heel veel tijdens hun trainingen geleerd. Het publiek kon genieten van snelle acties, fanatieke dribbels en slimme steals.

De wedstrijd begon rustig. Als eerste scoorde High Five, echter werd die score al heel snel beantwoordt door BV Rooi. In de daaropvolgende periodes ging het een tijdje over en weer aan scores bij beide teams. “Defense!” klonk het vanaf de spelersbanken. Tot aan de rust bleven de scores dicht bij elkaar door de sterke verdediging die werd neergezet. Maar toen..........

Na de rust zette BV Rooi een krachtige inhaalrace neer dankzij een paar mooie steals en driepunters. BV Rooi staat opeens meer dan 10 punten voor op High Five. De kust leek in eerste instantie veilig, met nog maar één periode te gaan. Echter moest BV Rooi niet te vroeg juichen, want in de laatste minuten pakt High Five nog flink wat punten door het balverlies van BV Rooi. Tot grote opluchting van BV Rooi klinkt het eindsignaal en wordt de wedstrijd met een eindstand van 31-29 gewonnen. Het was een spannende en geslaagde wedstrijd!

Op de foto stralen de spelers in hun prachtige nieuwe tenues, mede mogelijk gemaakt dankzij onze sponsoren "Handmade Hout" en "Bekx Projects".