BV Rooi
Basketball Vereniging Rooi
BV Rooi Facebook
 
 

BV Rooi U10 vlammen tijdens oefenwedstrijd!

Zondag 4 februari 2024 gameday voor onze allerjongste BV Rooi leden! Al vroeg in de ochtend stonden de kids van BV Rooi U10 op het veld warm te lopen voor hun allereerste (vriendschappelijke) wedstrijd van het seizoen tegen BV Rooi U14. Spannend!

Na het warm worden nog even wat regels doornemen samen met coach Michelle. Vervolgens de juiste speler zoeken om te verdedigen en hup de eerste sprongbal is gegeven. In het begin is U10 nog aan het zoeken hoe groot het veld nu eigenlijk is en hoe zij de spelers van U14 het beste kunnen verdedigen. Maar na een tijdje heeft U10 de smaak te pakken dribbelen, bal afpakken, rebound en zelfs het scoren komt op gang. 

U10 is goed aan het samenwerken en weten elkaar steeds beter te vinden. Af en toe is U14 hen te snel af en weten de bal te onderscheppen om te scoren. Echter weerhield U10 dit niet van om fanatiek te blijven spelen. 

Tibbe zorgde voor fantastische passes waardoor Benjamin en Matz er voor konden zorgen dat de bal zo snel mogelijk over de middenlijn kwam richting de basket. Aan de overkant stonden Xavi, Abel, Jens, Milan en Robin vrij om de bal van hen te ontvangen. Wanneer Ben en Dorus in het veld stonden rende zij zo snel mogelijk het veld rond om de bal te kunnen krijgen en de ballen samen van de tegenstander af te kunnen pakken. Wanneer dit lukte probeerde U10 direct tot scoren te komen. Soms ging de bal mis, maar dan stond Fedde ineens onder de basket en zorgde voor de rebound. Fedde scoorde later zelfs een 3-punter!. 

Na 1,5 uur spelen was de wedstrijd voorbij en waren de kids voldaan.

Eindstand: 23 - 53

Trainer Willem en jongens/ meisjes van U14 bedankt voor jullie inzet! 

 

Nieuwsarchief

BV Rooi u10 pakt de winst in een spannende nek aan nek race tegen High Five Tilburg

Trainingsdata- en tijden seizoen 2024- 2025

BV Rooi U10 in een nieuw jasje

Toernooireis Jeugd U10

BV Rooi U10 vlammen tijdens oefenwedstrijd!

Takenlijst 2024 staat online!

Bedankt voor alle stemmen!

Sjors Sportief

Rabo ClubSupport

Trainingsdata- en tijden seizoen 2023- 2024