BV Rooi
Basketball Vereniging Rooi
BV Rooi Facebook
 
 

K A M P I O E N : Jongens U14

Jongens U14 kampioen

Afgelopen zaterdag speelde het jongens onder 14 team van basketbalvereniging Rooi de beslissende wedstrijd om het kampioenschap uit in Uden tegen Rush. BV Rooi had de week ervoor al een belangrijke stap gezet richting het kampioenschap door uit in Geldrop directe concurrent EBCG te verslaan. De wedstrijd in Uden was een formaliteit omdat de Udense jongens voor het eerst in deze competitie spelen en onderaan staan. Voor de Rooise basketballers was het dus zaak om de tegenstander niet te onderschatten en het eigen spel te spelen.

Een echte wedstrijd werd het niet, BV Rooi startte net zo sterk als vorige week tegen de nummer twee en Rush kon het niet bijbenen. Na het eerste kwart was de wedstrijd eigenlijk al gespeeld. Er werd volop gewisseld en iedereen wist te scoren aan Rooise zijde. BV Rooi blijft goed en constant spelen en dat is het hele seizoen al het geval een mooie leercurve voor deze spelersgroep. De wedstrijd wordt ruimschoots gewonnen met 19-121. Na de wedstrijd wordt traditiegetrouw de coach onder de douche gezet en de vieren de spelers hun feestje.

Na de kerstvakantie wacht de onder 16 competitie en die is weer een tandje zwaarder. De jongens zijn er klaar voor want ze hebben heel veel bijgeleerd.

Afgelopen zondag werd het kampioenschap van U12 en U14 gevierd met het bijwonen van een wedstrijd van SPM Shoeters in Den Bosch en daarna Bowlen met beide teams.

Namens alle leden en het bestuur feliciteren wij hierbij U14 nogmaals met hun kampioenschap.

Kampioenen

 

Nieuwsarchief

BV Rooi U10 vlammen tijdens oefenwedstrijd!

Takenlijst 2024 staat online!

Bedankt voor alle stemmen!

Sjors Sportief

Rabo ClubSupport

Trainingsdata- en tijden seizoen 2023- 2024

Mannen U16 slepen het kampioenschap binnen!

Sunday= Game Day

BV Rooi: Sporten is voor iedereen!

BV Rooi presenteert.... GAME DAY!