BV Rooi
Basketball Vereniging Rooi
BV Rooi Facebook

U14 Op koers voor het kampioenschap

Afgelopen zondag stond voor de jongens U14 een belangrijke wedstrijd op het programma. Ze moesten tegen de ongeslagen nummer twee van de ranglijst en het beloofde een spannend duel te worden.

Meteen vanaf het begin werd duidelijk dat EBCG uit Geldrop niet naar Rooi gekomen was om te verliezen, ze waren fel in de verdediging en pakten veel rebounds. Onze jongens lieten zich echter niet van de wijs brengen en speelden hun eigen spel. Met fast-breaks en gedegen aanvallen werd goed standgehouden. De ruststand was nagenoeg gelijk dus moest het in de tweede helft gebeuren. BV Rooi liep in het derde kwart puntje voor puntje uit op EBCG tot een voorsprong van 15 punten. De buit was binnen en in het vierde kwart werd de wedstrijd vakkundig uitgespeeld.  57 - 45

Volgende week wacht de belangrijke uitwedstrijd tegen EBCG in Geldrop, daar wordt het kampioenschap beslist: als we winnen dan kan er de 20ste niets meer misgaan en worden we in Uden (tegen Rush) kampioen.

Nieuwsarchief

BV Rooi u10 pakt de winst in een spannende nek aan nek race tegen High Five Tilburg